Hvorfor har dere ikke fri trafikk på våre webhotell?

Opprettet av Dag Frode Aasnes, Endret Wed, 23 Nov 2022 ved 08:21 AM av Dag Frode Aasnes

95% av våre kunder bruker mindre enn 2GB trafikk/mnd, så denne trafikk-begrensningen er mer enn nok for de fleste behov.

Grunnen til at vi setter grenser er rett og slett for å unngå misbruk, som vil ødelegge for alle andre brukere, på samme server.

Mange reklamerer med "fri trafikk" men har vanligvis begrensninger i sine betingelser som nedlasting av andre filer, f.eks. store bilder, musikk filer, video filer etc. tillates ikke lagret på serveren.

Å tilby "fri trafikk", er direkte useriøst.

Hos oss har du en begrenset, men høy, trafikkkvote, og du kan lagre det du vil. Hva du bruker trafikken til, spiller ingen rolle for oss, så lenge du holder deg innenfor Norsk regelverk.