Hva er FTPFrontFtp er en komplett Ftp server løsning for din bedrift, enten du supportere er dusin brukere eller et dusin andre bedrifter.

Når dere tar FrontFtp i bruk som deres Ftp Server, har dere fordelene med komplett sikkerhet, enkel tilgang og avanserte muligheter.

Du har et eget kontroll panel som du oppretter brukerer/tilganger.

• Sette opp en FTP-område kjapt og enkelt.
  • Et enkelt FTP og fildeling nettsted for alle dine partnere.
  • Del filer og mapper med en enkel web-kobling.
  • Tilgang til filer fra hvilken som helst PC, Mac eller Smartphone.
  • Ingen FTP filstørrelses begrensning ved opplasting eller nedlastning.
  • Enkelt oppsett og administrasjon for flere brukere.
  • Ditt eget administrator  panel for å opprette brukere/tilganger.