Hva er Webhotell eller Webside Hosting ?

Opprettet av Dag Frode Aasnes, Endret Wed, 23 Nov 2022 ved 08:30 AM av Dag Frode Aasnes

For å si det enkelt, så er et webhotell et utstillings-lokale hvor ditt nettstedet ditt blir presentert.

Eller for å si det på en annen måte: en nettside er en samling filer som finnes på en server koblet til internett og er tilgjengelig for å bli sett på via en nettleser.

Når noen besøker det angitte domenet,  eks: ditt-domene.no vises nettsted-filene til dette domenet i nettleseren som det faktiske nettstedet.

Når du kombinerer nettsteds filene med hosting-serveren og et domene-navn, har du alt du trenger for at et nettsted skal være synlig på nettet. Dette er i et nøtteskall et Webhotell eller Webside Hosting.

Kjøp Webhotell her.