Tilbyr dere statistikk på cPanel webhotellet?

Opprettet av Dag Frode Aasnes, Endret Mon, 06 Mar 2023 ved 09:30 AM av Dag Frode Aasnes

cPanel er et populært kontrollpanel for webhotell som gir brukerne en enkel måte å administrere ulike aspekter av webhotellkontoen sin på. cPanel gir også tilgang til forskjellige statistikk og analyser av nettsidene som er vert på kontoen.

Her er noen av statistikkene som er tilgjengelige i cPanel:

Besøksstatistikk: cPanel gir detaljert informasjon om besøkende til nettsidene dine, inkludert antall besøkende, unike besøkende, sidevisninger, og hvor mye tid de har brukt på nettstedet.

Trafikkstatistikk: Du kan også se trafikkdata for nettsidene dine, inkludert hvor mye data som er overført til og fra serveren.

Feilloggstastistikk: Du kan få tilgang til en logg over feil som oppstår på nettsidene dine, som kan hjelpe deg med å identifisere problemer og løse dem raskt.

Besøkskilder: Du kan se hvor besøkende kommer fra, for eksempel hvilke søkemotorer de bruker eller hvilke nettsider som linker til dine sider.

Operativsystemer og nettlesere: Du kan se hvilke operativsystemer og nettlesere som besøkende bruker når de besøker nettsidene dine.

Geografisk lokasjon: Du kan også se geografisk lokasjon for besøkende, for eksempel hvilke land eller byer de kommer fra.

Merk at tilgjengelige statistikker og funksjoner kan variere avhengig av hvilken versjon av cPanel som brukes og hvilket webhotell som benyttes.