Hvor finner jeg brukerveiledning/dokumentasjon på cpanel kontrollpanel

Opprettet av Dag Frode Aasnes, Endret Mon, 06 Mar 2023 ved 02:31 PM av Dag Frode Aasnes

Du kan finne brukerveiledning og dokumentasjon for cPanel kontrollpanelet på følgende steder:

1. cPanel's offisielle dokumentasjonsside: https://docs.cpanel.net/
  2. cPanel's offisielle YouTube-kanal: https://www.youtube.com/cpanel
  3. cPanel's offisielle forum: https://forums.cpanel.net/
  4. Din webhosting-supportside: Mange artikler med tilpasset dokumentasjon og veiledning for bruk av cPanel til deg som kunde.

På disse sidene vil du finne detaljert informasjon om hvordan du bruker cPanel til å administrere webhosting-kontoen din, inkludert hvordan du oppretter og administrerer e-postkontoer, oppretter databaser, administrerer filer og mapper, installerer programvare og mye mer.