Hvor kan jeg få hjelp til Wordpress?

Opprettet av Dag Frode Aasnes, Endret Mon, 06 Mar 2023 ved 09:33 AM av Dag Frode Aasnes

Det er flere måter å få hjelp til WordPress:


WordPress.org: WordPress.org er hovednettsiden for WordPress-samfunnet, og det er et stort antall dokumentasjon, brukerstøtte og diskusjonsforum der. Du kan finne svar på vanlige spørsmål og problemer ved å søke i dokumentasjonen og diskusjonsforumene.


WordPress-forum: WordPress-forumet er en annen kilde til hjelp og støtte, der du kan stille spørsmål og få svar fra andre WordPress-brukere og utviklere.


WordPress-brukerstøtte: WordPress har også en offisiell brukerstøtte som du kan kontakte hvis du ikke finner svar på spørsmålene dine andre steder. Du kan sende inn en støttebillett til WordPress Support-siden.


Søk etter WordPress-utviklere: Hvis du har en større eller mer kompleks WordPress-nettside og trenger hjelp fra en profesjonell, kan du søke etter WordPress-utviklere eller byråer som tilbyr WordPress-utvikling og support. Det finnes flere slike byråer og utviklere der ute, og du kan finne dem ved å gjøre en søk på nettet.


YouTube og blogger: Det finnes også mange YouTube-kanaler og blogger dedikert til WordPress som kan hjelpe deg med å lære mer om plattformen og løse problemer. Du kan finne noen av de beste YouTube-kanalene og blogger ved å gjøre en søk på nettet.

Var denne artikkelen nyttig?

Så bra!

Takk for din tilbakemelding

Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp

Takk for din tilbakemelding

Fortell oss hvordan vi kan forbedre denne artikkelen.

Velg minst én av grunnene

Tilbakemeldingen er sendt inn

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen