Må jeg ha kjennskap til Linux for å drifte webhotellet mitt?

Opprettet av Dag Frode Aasnes, Endret Mon, 06 Mar 2023 ved 11:55 AM av Dag Frode Aasnes

Må jeg ha kjennskap til Linux for å drifte webhotellet mitt cpanel

Det er ikke nødvendig å ha kjennskap til Linux for å drifte et webhotell som bruker cPanel. cPanel er et administrasjonsverktøy for webhotell som gjør det enklere å administrere og konfigurere serveren og nettstedet ditt, og det er designet for å være brukervennlig og enkelt å bruke.

Med cPanel kan du enkelt administrere oppgaver som å opprette og administrere e-postkontoer, konfigurere sikkerhet, sette opp databaser, installere og administrere programvare, og mye mer. cPanel har en rekke dokumentasjon og opplæringsressurser tilgjengelig på nettet, inkludert videoer og veiledninger som kan hjelpe deg med å lære å bruke verktøyet.