Alle våre webhotell leveres med cPanel kontrollpanel.

Opprettet av Dag Frode Aasnes, Endret Fri, 17 Feb, 2023 ved 10:49 AM av Dag Frode Aasnes


cPanel er en populær webbasert kontrollpanelprogramvare som gir brukere muligheten til å administrere ulike aspekter av webhosting og nettstedadministrasjon gjennom et enkelt brukergrensesnitt.


cPanel gir en grafisk brukerflate for å utføre vanlige oppgaver som å administrere filer, opprette e-postkontoer, sikkerhetskopiere nettsteder, administrere databaser, installere og administrere programmer, og overvåke statistikk for nettstedet.


cPanel er en kommersiell programvare som utvikles av selskapet cPanel, Inc. Det er en populær løsning for webhotelltilbydere og bedrifter som trenger en enkel måte å administrere nettstedene sine på. cPanel har et omfattende sett med funksjoner og verktøy som gjør det enkelt å administrere og konfigurere nettsteder, og det er lett å bruke selv for personer uten teknisk kunnskap.


cPanel er tilgjengelig på en rekke plattformer, inkludert Linux og Windows. Det fungerer ved å gi brukere tilgang til et webbasert grensesnitt som lar dem administrere ulike aspekter av webhosting og nettstedadministrasjon. cPanel kan også integreres med en rekke tredjepartsapplikasjoner og tjenester, slik at brukerne kan utvide funksjonaliteten til kontrollpanelet.

Kjøp FrontSMS eller bestill Demo her.


Var denne artikkelen nyttig?

Så bra!

Takk for din tilbakemelding

Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp

Takk for din tilbakemelding

Fortell oss hvordan vi kan forbedre denne artikkelen.

Velg minst én av grunnene

Tilbakemeldingen er sendt inn

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen