Let's Encrypt SSL-serifikater

Opprettet av Dag Frode Aasnes, Endret Tue, 28 Feb 2023 ved 11:21 AM av Dag Frode Aasnes

Let's Encrypt er et gratis, automatisert og åpen kildekode sertifikatutsteder.

Det tilbyr gratis standard-SSL-sertifikater som kan brukes til å aktivere HTTPS (Secure Hypertext Transfer Protocol) på nettsteder.

HTTPS gir en høyere grad av sikkerhet for nettstedstrafikk, ved å kryptere data som deles mellom klienter (brukere) og nettserver.

Med HTTPS kan man unngå man-in-the-middle-angrep, noe som betyr at kommunikasjon mellom klienter og nettserveren er privat og sikker. Let's Encrypt benytter et automatisert system for å utstede sertifikater, noe som gjør det enkelt og raskt å få sertifikater utstedt og installert på nettstedet.

Alle våre webhotell leveres med Let's Encrypt SSL-serifikater.