E-post feilmeldinger outlook

Opprettet av Dag Frode Aasnes, Endret Tue, 28 Feb 2023 ved 11:37 AM av Dag Frode Aasnes

Det er flere forskjellige e-postfeilmeldinger som du kan møte når du bruker Outlook. Her er noen vanlige feilmeldinger og hva de betyr:

Feil ved tilkobling: Dette kan bety at Outlook ikke kan koble til e-postserveren. Kontroller at du har en aktiv internettforbindelse og prøv å koble til på nytt.

Feil ved autentisering: Dette kan bety at Outlook ikke kan bekrefte legitimasjonen din, for eksempel brukernavnet og passordet ditt. Kontroller at du skriver inn riktig informasjon og prøv å logge på igjen.

Feil ved sending/mottak: Dette kan bety at det er problemer med e-postkontoen din eller nettverket ditt. Prøv å sjekke om du har mottatt e-post eller hvis du kan sende en e-post til deg selv for å se om det fungerer.

Meldingen kunne ikke leveres: Dette betyr at e-posten ikke kunne leveres til mottakeren. Dette kan skyldes en feil e-postadresse eller at mottakerens e-postkonto er full.

Kontoen din er deaktivert: Dette kan bety at e-postkontoen din er suspendert eller deaktivert.

Kontakt oss for å løse problemet. Husk at hvis du er usikker på hva en feilmelding betyr, kan du alltid kontakte oss for å få hjelp.