Hvor enkelt er det å sende SMS fra din epost klient?

Opprettet av Dag Frode Aasnes, Endret Wed, 31 May 2023 ved 09:04 AM av Dag Frode Aasnes

Abonnerer du på vårt Sms tjeneste er det svært enkelt å sende SMS fra din e-post klient (eks outlook).

Opprett en ny e-post melding hvor Til: feltet fylles ut med mobilnr eks: +4790832745@frontsms.no og din sms meldling i Body: feltet og trykk Send.

(akkurat som du sender en e-post men med mobilnr i det ene feltet).

Det kreves ingen installasjon/konfigurering av programvare på brukerens side.