FrontSms er skreddersydd til å sende masse utsendelse av SMS meldinger ved bruk av Outlook. Med FrontSms kan du enkelt sende ut nyhetsbrev, kampanjer, driftsmeldinger til et stort antall kunder.

Ønsker du å send SMS til alle ansatte i bedriften din etc, eks ved møte innkallelse kl 14:00 i kantinen og du vil at alle ansatte skal får sms samtidig (ikke en og en) er dette den rette løsningen for dere.

Kjøp FrontSMS eller bestill Demo her.

I outlook oppretter man en gruppe av kontakter fra din kontaktliste.

Og deretter sender du en epost til denne gruppen, enklere kan det ikke gjøres.