E-post til SMS konvertering

Opprettet av Dag Frode Aasnes, Endret Wed, 23 Nov 2022 ved 10:39 AM av Dag Frode Aasnes

FrontSms er skreddersydd til å sende masse utsendelse av SMS meldinger fra hvilken som helst applikasjon.

Så lenge du kan sende epost kan du sende SMS.
Med FrontSms kan du enkelt sende ut nyhetsbrev, kampanjer, driftsmeldinger til et stort antall kunder.

Ønsker du å send SMS til alle ansatte i bedriften din etc, eks ved møte innkallelse kl 14:00 i kantinen og du vil at alle ansatte skal får sms samtidig (ikke en og en) er dette den rette løsningen for dere.

Kjøp FrontSMS eller bestill Demo her.