Hvorfor mangler IMAP-mappene på iPhone eller iPaden min?

Opprettet av Dag Frode Aasnes, Endret Wed, 22 Mar 2023 ved 02:19 PM av Dag Frode Aasnes

Hvis du kan sende e-post og se nye meldinger i innboksen din, men ikke kan se tilleggsundermapper, er det sannsynlig at du har feil IMAP-sti-preffiksinnstilling på enheten.

For å rette dette, følg disse trinnene:

Gå til Innstillinger> E-post> Kontoer> Velg e-postadressen din> Konto> Avansert

Nederst på denne skjermen bør du se "IMAP-sti-preffiks". La dette stå tomt eller prøv å skrive "INNBOKS"

Lagre endringene og naviger deretter tilbake gjennom e-postkontoens innstillinger og lagre etter behov.

Du vil nå kunne se alle mapper i kontoen. Hvis dette ikke hjelper eller det allerede er satt opp på denne måten, kan du trenge å fjerne og legge til e-postkontoen på enheten din.