Hvordan tillate AutoSSL å fornye sertifikater den ikke har utstedt

Opprettet av Dag Frode Aasnes, Endret Thu, 15 Feb 2024 ved 09:12 AM av Dag Frode Aasnes

Hvordan tillate AutoSSL å fornye sertifikater den ikke har utstedt

Du kan motta følgende advarsel fra AutoSSL-systemet når det ikke klarer å fornye et sertifikat: " Sertifikatet vil ikke fornyes via AutoSSL fordi det ikke ble utstedt via AutoSSL til eksempeldomenet.no"

Beskrivelse:  Dette er standardatferden for AutoSSL, da vi ikke ønsker at AutoSSL-systemet potensielt skal overskrive et høyere nivå sertifikat, for eksempel et EV- eller OV-sertifikat, med et DV-sertifikat.

Løsning: Det er to ting du kan gjøre for å løse dette problemet. Hvis du bare vil fikse problemet for én domene, gjør du følgende:

• Gå til WHM >> Administrer SSL-verter
  • Finn domenet med SSL-et du vil erstatte.
  • Slett sertifikatet fra den siden.
  • Kjør AutoSSL for domenet for å få det nye sertifikatet installert.

Hvis du vil tillate AutoSSL å overskrive alle utløpende sertifikater i fremtiden, kan du gjøre dette ved å utføre følgende:

• Gå til WHM >> Administrer AutoSSL
  • Klikk på fanen "Alternativer"
  • Bla til bunnen av siden
  • Klikk på avmerkingsboksen ved siden av alternativet "Tillat AutoSSL å erstatte ugyldige eller  utløpende ikke-AutoSSL-sertifikater"

For ytterligere detaljer om AutoSSL-systemet kan du sjekke ut dokumentasjonen vår her for flere detaljer: Manage AutoSSL