Whitelist i cPanel

Opprettet av Dag Frode Aasnes, Endret Fri, 16 Jun 2023 ved 03:06 PM av Dag Frode Aasnes

For å opprette en whitelist i cPanel og tillate visse e-postadresser eller domener å passere SpamAssassin-filteret, kan du følge disse trinnene:

1. Logg inn på cPanel-kontoen din.
  2. Naviger til "Email"-seksjonen.
  3. Finn "Apache SpamAssassin™" eller "Spam Filters" og klikk på det.
  4. I SpamAssassin-innstillingene, finn "User Configuration" eller "Brukerkonfigurasjon" -avsnittet.
  5. Klikk på "Edit Spam Whitelist Settings" eller "Rediger innstillinger for spamhvitelist" -knappen.
  6. I Whitelist (Emails Always Allowed)-seksjonen, legg til de ønskede e-postadressene eller domenene i tekstfeltet.
  7. Klikk på "Update Whitelist" eller "Oppdater hvitelisten" -knappen for å lagre endringene.

Nå vil de angitte e-postadressene eller domenene bli whitelisted i SpamAssassin, og e-postmeldinger fra dem vil ikke bli merket som søppelpost.

Vær oppmerksom på at prosessen kan variere noe avhengig av den spesifikke versjonen av cPanel du bruker og hvilke spamfilterapplikasjoner som er tilgjengelige. Derfor kan det være nyttig å konsultere cPanel-dokumentasjonen for mer detaljerte instruksjoner.

Ved å opprette en whitelist kan du sikre at viktige e-postmeldinger fra spesifikke avsendere eller domener ikke blir fanget av søppelpostfilteret og blir levert til innboksen din som forventet.