Alfanumeriske sender identifikasjon

Opprettet av Dag Frode Aasnes, Endret Thu, 04 May 2023 ved 10:40 AM av Dag Frode Aasnes

Alfanumeriske tekst som avsender kode (Kun enveis sending) kan være opptil 11 tegn. Vi godtar en tegnstreng med lengde på 11 eller mindre, men ikke alle tegn støttes av alle operatører. Vi anbefaler bare å bruke følgende tegn:

• Tall [0-9]
  • Store og små bokstaver [A-Za-z]
  • & (ampersand)
  • # (Hashtegn)
  • ! (utropstegn )

Merk at mellomromstegn også bør unngås da ikke alle operatører støtter dette.