Lurer du på hvem som eier et domene?

Opprettet av Dag Frode Aasnes, Endret Wed, 15 Mar 2023 ved 12:20 PM av Dag Frode Aasnes

WHOIS-databasen gir informasjon om domeneeiere, samt informasjon om registrering, fornyelse og utløpsdatoer for et domene.

Det er viktig å sjekke WHOIS-informasjonen for å sikre at et domene ikke allerede er registrert og for å finne ut hvem som eier det hvis du ønsker å kjøpe eller kontakte dem angående domenet.

Husk at noen domeneeiere kan velge å skjule sin WHOIS-informasjon, så det kan være begrenset informasjon tilgjengelig i noen tilfeller.