SFTP-overførings hastighet

Opprettet av Dag Frode Aasnes, Endret Fri, 17 Feb 2023 ved 10:55 AM av Dag Frode Aasnes

SFTP (Secure File Transfer Protocol) er en protokoll for å overføre filer over et nettverk på en sikker måte ved hjelp av SSH (Secure Shell). Hastigheten på SFTP-overføringer kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert:

1. Internettforbindelse: Hastigheten på din internettforbindelse vil påvirke hvor raskt filene kan overføres. Jo raskere internettforbindelsen din er, jo raskere vil SFTP-overføringene være.

2. Serverressurser: Hastigheten på SFTP-overføringer kan også påvirkes av serverens tilgjengelige ressurser, inkludert båndbredde, prosesseringskapasitet og diskhastighet.

3. Filstørrelse: Størrelsen på filene som overføres vil påvirke hastigheten på SFTP-overføringene. Mindre filer vil vanligvis overføres raskere enn større filer.

4. Nettverksbelastning: Hvis det er mye trafikk på nettverket, kan det redusere hastigheten på SFTP-overføringer.

Generelt sett vil SFTP-overføringshastigheten være begrenset av den langsommeste faktoren i disse fire faktorene. For eksempel, hvis internettforbindelsen din er treg, vil det ikke være mulig å oppnå høyere hastigheter selv om serveren og filene er raske.