Vi tilbyr nå registrering av domenenavn under  .actor, .art, .audio, .band, .dance, .desi, .design, .gallery, .graphics, .guitars, .hiphop, .ink, .observer, .photography, .photos, .rocks, .stream, .tattoo, .theater



Kunder som allerede har tjenester (DNS / Epost / Webhotell) for slike domener kan nå bytte registrar til oss for å samle alt på ett sted. 



Bestilling av domenenavn og tjenester - FrontOffice Web Solutions AS