Jeg vil overføre mitt domenenavn fra en annen registrar til Dere, men hvordan gjør jeg det?

Opprettet av Dag Frode Aasnes, Endret Tue, 07 Mar 2023 ved 08:42 AM av Dag Frode Aasnes

Gå til /bestilling og tast inn ditt domene navn , søk velg deretter flytting og fyll ut skjemaet. Her kan du bestille tjenester til ditt domene samtidig. Overføring av ditt domene til FrontOffice er helt gratis.

Kjøp FrontSMS eller bestill Demo her.