Hvorfor står mitt domene oppført som ledig når jeg søker på det?

Opprettet av Dag Frode Aasnes, Endret Fri, 18 Nov 2022 ved 04:33 PM av Dag Frode Aasnes

Dette kan det være tre grunner til:

1) Søkedatabasen kan være ustabil og presentere feilsøking.

2) Når domenenavnet ditt registreres hos oss, kan det ta opptil 72 timer før informasjonen sees på et Whois-søk.

3) Du har glemt å fornye lisensen på domenenavnet ditt, slik at det er tilgjengelig for alle igjen.