Søk om domene er ledig

Opprettet av Dag Frode Aasnes, Endret Fri, 18 Nov 2022 ved 04:29 PM av Dag Frode Aasnes

Registrerte Domenenavn er din eiendom.

Har du kjøpt og registrert et domenenavn, har du gjort dette én gang for alle, og du blir stående som eier av domenenavnet/webadressen.

Du kan også med eget domene selv velge din e-postadresse / web-sted i tilknytning til domenet. Hadde du f.eks. registrert domenet normann.no vil du kunne valgfritt benyttet @normann.no som e-postadresse med hvilket som helst navn/ord foran @.

I tillegg kunne du i praksis opprettet så mange e-postadresser som du bare ville , bare ved å variere ordet foran @. Adressen (både webadresse og mailadresse) er ikke (slik som det vanligvis er) bundet til den serveren der sidene dine ligger.

Selv om du bestemmer deg for å flytte hjemmesiden din til et annet internettselskap, så beholder du domenenavnet som adresse til din hjemmeside. Ditt domene er knyttet til deg, til din virksomhet og ikke til hvor siden befinner seg.